dijous, 1 de juliol de 2010

Paüls - Fredes - i fins aquí he arribat - Camí de la PTL '10

El cap de setmana passat, havia enganyat a Sam i Tara per fer la Paüls - Fredes - Paüls, aprofitant l'organització de la Travessia nocturna Fredes - Paüls.
A l'anada, ens va acompanyar Paco que després havia de muntar un avituallament i fer d'escombra de Caro a Paüls (vaja quin tute!)
Vam sortir a les 6h15 del matí de Paüls, perquè havíem de marcar els encreuaments amb cinta per a que els corredors/marxaires no es perdin.
A les 11h arribàvem a Caro on vam parar 45min a menjar-nos un entrepà i fer una cerveseta, la calor apretava de fort!
La part de Caro a Fredes se'm va fer eterna, em vaig trobar molt cansat, amb molta son i vaig decidir no tornar a Paüls caminant i tornar a casa a dormir :p
Vam arribar a les 17h i vam dinar al restaurant Europa, Sam i Tara es van canviar per la tornada i jo, després de parlar amb la resta dels xertolins i d'alguns coneguts ebrencs, em va entrar el cuquet: "que faig?"
Al final, me'n vaig a anar a casa, ja que aquest cap de setmana tinc la Núria-Queralt (96km - 9500D+-) i encara no he acabat de fer la cura de son que necessito :(

Vull felicitar especialment a Sam i Tara que han pogut complir amb l'objectiu de tornar a Paüls (també val a dir que hi tenien el cotxe... jeje). Sam en 8h35 i Tara en 9h50. Quins crack!

Salut
Subscriure's als missatges (Atom)