dimecres, 2 de juny de 2010

TLP 2010 - Camí de la PTL '10

Quan Carlos m'ho va comentar fa un mes, no vaig dubtar ni un segon, enguany faré la TransLosPorts, una travessa que recorre els Ports Tortosa-Beseit de Sud a Nord (o de Nord a Sud a la 1a edició).
Enguany la sortida era de Forcall i l'arribada a Gandesa, passant per: Morella, eh! Vallibona, eh! El Boixar, eh! Fredes, eh! Caro, eh! Paüls, eh! i Prat de Compte, eh! Parant a dormir a Caro, als Pous de la Neu.
La travessa es fa en total autosuficiència. Peeeerò esta tant ben organitzada que quasi no cal emportar-se res de menjar, només la cartera plena de bitllets, jejeje
Los avituallaments són a la carta i més que copiosos, pel que es fa dur re-emprendre la marxa. Encara em pesa el dinar de Fredes, no vaig ser persona fins arribar a Casetes Velles, m'estava descomposant...
L'ambient i el companyonatge són excepcionals, quins bons moments passes. També hi ha moments de silenci on cadascú fa el que pot per tirar endavant.
Los paisatges són grandiosos, quina sort tenim de viure tant aprop d'aquests paratges!

Bueno, si realment esteu interessats en saber-ne més, us invito a apuntar-vos a la TLP 2011, la podreu fer tota sencera o alguna etapa acompanyant els valents que la faran tota.

Mentrestant podeu veure algunes fotos i consultar el track del recorregut.

Fotos de Karim
Fotos de Isa
Track a Garmin connect
Track a Wikiloc
Subscriure's als missatges (Atom)