dimecres, 12 de maig de 2010

Marxa Romànica de Navàs - Camí de la PTL '10

Lo dissabte al matí estava nerviós, m'havia de preparar el material per afrontar la primera marxa de llarga distància de l'any. Vaig obrir l'armari on tinc guardat tot lo "fato" de les llargues distàncies que hi dormia des de l'octubre de l'any passat (Cavalls del Vent) i vaig començar a omplir la motxilla: manta tèrmica, farmacioleta, compeeds, toallites, kleenex, frontal, jaqueta goretex lite, mitjons i samarreta de recanvi, etc. Tot ben embolicat ja que havien anunciat pluges.
Després d'un bon plat d'espaguetis per dinar, vaig emprendre la ruta cap a Navàs. Vaig arribar d'hora i vaig poder recollir el dorsal i anar a buscar un entrepà ja que la panxa m'avisava de que aviat entraria en reserva. Me vaig trobar a Agus d'Ulldecona i vam xerrar una estona (em va acabar de convèncer de sortir amb pantalons curts, decisió molt encertada!).

A les 18h en punt van encendre la traca i vam començar la marxa. La meva tàctica estava clara: caminar a les pujades, per mínimes que siguin, i trotar als plans i les baixades. Sobretot al principi ja que no sabia en quin estat me trobava, bueno, me trobava faltat d'entrenament més ben dit.
I així vaig anar fent, quasi me perdo un parell de vegades ja que anava desconnectant el cap i me perdia la marca del GR (val a dir que la Marxa no estava senyalitzada amb cintes, sinó que s'havia de seguir el GR176 tot sencer).
Abans de caure la nit, me vaig adjuntar amb Vicente, un senyor de 58 anys, que per descansar de l'asfalt enguany fa la Copa Catalana de Marxes de Resistència! Com que portàvem un ritme similar, vam decidir fer-mos companyia, i també perdre'ns un parell de vegades (quina ràbia!!!), i així van anar passant els quilòmetres, les rieres, el fang i les hores sense donar-nos-en compte.

Al final vam acabar a les 7h00 del matí després de 13 hores i molt bé físicament. Un molt bon entrenament i una gran injecció de moral de cara als pròxims "tutes".

2 comentaris:

Oriol ha dit...

Molt be Karim, es molt facil perdres jo l'any passat casi acabo a Vic...

Kaiko ha dit...

Pos si, i mira que no m'ho podia creure quan vaig llegir la teva crònica de l'any passat. Però ho he vist (o no) amb els meus propis ulls. Jajaja

Subscriure's als missatges (Atom)