diumenge, 10 de gener de 2010

Caminades Blanques

Després de la nevada del divendres, el dissabte cap allà les 10 del matí Jaume i jo em agafat el cotxe amb la intenció d'anar fins al lago i fer una caminadeta.
Uns metres abans d'arribar-hi just abans del retòl de Parc Natural em hagut d'aparcar ja que no ens fiabem de l'estat del ferm, estava tot gelat. Allà a començat la nostra caminada blanca.
Ens em dirigit cap al Lago i d'allà em anat cap al pi del Perilló, durant aquest tram ens em quedat alucinats de la mega bassa que han fet a la finca d'ossera, quina animalada estes obres!!!.
Un cop al Pi em fet les fotos de rigor i em anat cap a la Font de Perera, on el raig de sortida estava tot gelat i d'allà em agafat la sendera que fa cap a la Font Nova on em disfrutat com a xiquets. Aquesta sendera no hi havia pasat ningú encara després de la nevada i a trams ens enfonsavem gairebé fins al genoll. Hi havia llocs que degut a la neu acumulada s'ens feia dificil seguir la sendera, però la intuició i les petjades d'una cabreta ens han guiat. un cop arribats al piló em baixat cap a la font, però abans d'arribar-hi em trencat a la dreta per anar a veure el refugi nevat, allà em fet fotos i em baixat per la sendera cap a la Font Nova. Este tram ja estava xafat per valents que han anat cap a la Moleta.
Un cop a la Font Nova em descansat uns minutets i hem emprès camí avall fins al cotxe per tornar cap a casa.
Totes les fotos

DaniAvui diumenge, ens hem adjuntat Arcadi, Benja, Jordi, Robert i Karim i hem anat a xafar neu verge. Hem deixat el cotxe a la Bassa d'Ossera, allí es preparaven molts grups per assaltar la Moleta. Natros hem pujat al Piló per la sendera de la Cursa de Xerta, i d'allí hem fet el recorregut complet: Plans de Rambla, Vall d'Infern, Ombries de Paüls, Coscollosa, Moleta, Font Nova i Bassa d'Ossera.
Hem trobat moltíssima neu a tot arreu i hem disfrutat com a "camells".

Les fotos de Benja i Jordi
Les meves fotos al Picasa

Karim
Subscriure's als missatges (Atom)