divendres, 4 de desembre de 2009

Llicències Federatives 2010

Ja és poden tramitar les llicències 2010.
Si vols contractar una llicència hauràs de:
  1. Mirar al quadre de preus de la FEEC el cost de la llicència: Sub18 i Majors | Sub14 i Sub17

  2. Ingressar al compte del CCEX: 2100 0199 69 0200047428 (La Caixa de Pensions) l'import de la llicència indicant el teu nom, cognoms i modalitat.

  3. Si és la 1a vegada que tramites la llicència, envia'ns a: ccex@xerta.com les següent dades: Nom, Cognoms, DNI (pels menors de 17 anys, si no tenen DNI, no cal posar res), Data de Naixement (les dones també), Telèfon, Email, Sexe, Adreça, Població, Codi postal, Modalitat, Carnet Salut (només pels menors de 17 anys)    Si ja havies tramitat la llicència anteriorment no cal que enviis res.

Farem una 1a tramitació el 18 de desembre. Si algú és decideix més tard, farem més tramitacions després.

5 comentaris:

@trex ha dit...

Podrieu aclarir-me diferència entre feec i feec+fedme mirant el quadre només hi veig la diferència del preu

Kaiko ha dit...

Me penso que la diferència són els descomptes a refugis (tant a Espanya com a Europa) que em penso que amb la FEEC no hi ha conveni. També per participar al campionat de curses de muntanya de la FEDME, has de tenir la llicència habilitada.
No se si hi ha més coses...

Kaiko ha dit...

Mira, he mirat a un document que tinc de la FEEC i posa:

L'habilitació és la validació de la llicència per part de la FEDME, abonant el seu titular la quota corresponent, la qual cosa li dóna dreta: descomptes als refugis estatals i europeus amb conveni de reciprocitat; possibilitat de participació en activitats de la FEDME (de promoció, de joventut, de formació, competicions, etc.); accés a subvencions i premis, i d'altres.

jon ha dit...

Hola Karim, que vol dir aixo que no val la pena habilitar la licencia a la fedme per que pots utilitzar refugis i participar a les curses de muntanya de tot l'estat espanyol?

Kaiko ha dit...

Hola Jon,
No se si t'he entès bé, però jo no he dit en cap moment que no val la pena habilitar la llicència, de fet, jo fins ara sempre l'he agafat habilitada...
Només m'he limitat a explicar els avantatges (pocs o molt) que dona el fet d'habilitar la llicència.
Després, cadascú ha de triar el que vol fer, depèn...
Salut,
Karim

Subscriure's als missatges (Atom)