dimarts, 1 de desembre de 2009

18ª Mitja Marató "Ciutat de Tarragona"

Caram! 21,097 quilòmetres d'asfalt!

Superar aquesta distancia seria el nostre repte i -si era possible- fer-ho en bon temps!

Vam quedar a les 7 del matí a la plaça de Xerta amb en Sergi, en Gustavo, en Joan i jo per anar al punt de sortida de la 18a Mitja Marató a Tarragona. Allà ens trobaríem amb en Sam i en Jordi que havien viatjat acompanyats de les seves famílies.
A la sortida hi havia un ambient molt diferent al que estava acostumada: molts i molts participants (apr. 2000), la majoria dels quals completament desconeguts, encara que, sí, vaig veure algun rostre familiar de corredor(a) de muntanya, això sí!; amb calçat adequat per córrer en pla, ja que el desnivell seria mínim en aquesta cursa.
Era clar que la duresa d'aquest circuit urbà consistia en el ritme veloç que hauríem de mantenir al llarg dels 21 km.

... a la pràctica, doncs!

Us explico aquí com em va anar durant aquella hora, 35 minuts i 11 segons, el temps que va costar-me recórrer el trajecte:
Km 1-3: Uau! Quanta gent corrent i quants espectadors! Això és divertidíssim, només és llàstima que a les corbes hi hagi aglomeracions.
Km 4-6: A l'orella esquerra: Tortura! Què faig aquí amb aquesta gent? Per què m'estic obligant a participar en aquesta disciplina?? Se suposa que això és divertit??? A l'orella dreta: Aguanta! Ignora aquests pensaments tan descoratjadors i segueix corrent sense perdre el ritme!!!
Km 7-11: Tan dolent tampoc no és... de fet, s'està prou bé aquí entre els corredors...
Ei, em trobo millor a cada pas!... This is fun, el que estic fent m'agrada!!!
Km 12-17: Només és qüestió de mantenir el ritme i vigilar que no m'avanci cap dona.
Km 18-21: Havia dit que no m'avanci cap dona?! Cames ajudeu-me! S'han anat acostant dues dones, segurament perquè, sense saber-ho, he afluixat una mica... Bé, "deixaré córrer" una d'elles... però la segona no passa!
Km 21-21,097: CARRERA! He decidit que ja n'hi ha prou i no deixaré passar cap dona més, i si alguna no hi està d'acord haurà de lluitar!
- Vaja !!... Em toca fer un esprint!

Finalment vaig acabar i, inclús, vaig endur-me un trofeu. (3a en la classificació sènior dones.) En realitat havia quedat 6ª noia en la cat. Sènior i 10ª en la classificació general, però s'havia de descomptar les 3 dones de la meva categoria que havien entrat en la classificació general. Una sort per a mi!

Per acabar volia felicitar a tots els altres corredors del CCEX: en Gustavo, en Sergi i en Sam, qui va marcar el millor temps entre tots nosaltres amb 1h28m38. També, especialment animar a en Jordi que no va poder acabar la cursa degut a una lesió.

Fins la propera!
Ragna

Resultats:
  • Sam: 1h28m38
  • Ragna: 1h3511
  • Gustavo: 1h49m40
  • Sergi: 1h49m58
Subscriure's als missatges (Atom)