dimecres, 28 d’octubre de 2009

2a Cursa d'Ulldecona

El passat dia 25 d'octubre es celebrà la penúltima cursa de muntanya del Trofeu Pam i Toc a la localitat d'Ulldecona. Amb una distància de 26,48 km i un acenso total de 915m el circuit prometia ser molt corredor i polivalent.
La jornada inaugurà amb una climatologia idònia, la qual cosa obligà a molts corredors a fer canvis d'última hora en la seva indumentària. Així doncs, amb mallots curts i equipament estiuenc donaren la sortida als quasi 200 inscrits.
En els primers kilòmetres ja es pogué veure els diferents plantejaments de cursa de cada atleta. En Robert i la Ragna sortiren junts, marcant un ritme moderat, mentre en Karim, ultra- fondista, acostumat a les llargues distàncies sortia amb més calma per augmentar el ritme posteriorment.
A partir del segon avituallament la Ragna ja s'havia situat al cap de cursa de les fèmines, però encara quedaven molts kilòmetres on les corredores de la UEC Tortosa, la Maria Elena i l'Ana Belen, presentarien batalla a la xertolina.
Els quatre ports de la cursa i un terreny majoritàriament amb pistes i roca calcària feu que els atletes completaren el recorregut veloçment.
En la secció masculina es disputaren els primers llocs els esportistes Josep Lluis Rubio Marticella, Kiko Martí Bertomeu i Joan Sabater Estaytega amb un temps de 02:18:26h, 02:21:36h i 02:21:54h respectivament.
El pòdium de les fèmines es completà amb la Ragna en primer lloc, amb un temps de 03:02:22h, seguida de la Maria Elena, amb 03:04:29h, i en tercer lloc l'Ana Belen, amb 03:21:12h.
Destacable també el resultat d'en Robert que finalitzà en segona posició màster, amb un temps de 03:23:31h.
Junt amb l'entrega de trofeus l'organització de la cursa feu un divertit sorteig en el que hi hagueren molts regals, tant gastronòmics com esportius. Tot plegat feu d'aquesta cursa i de la jornada una bona festa atlètica que caldrà visitar novament l'any vinent.

Ragna

1 comentari:

Anònim ha dit...

molt intiresno, gracies

Subscriure's als missatges (Atom)