dijous, 17 de setembre de 2009

La Diada Nacional de Catalunya, 11 de setembre 2009

El Centre Excursionista de Xerta (Centre Cultural i d’Esplai de Xerta) va organitzar la Diada a la Moleta com cada any en aquestes dates.

Sortíem a les nou del matí des de la plaça Major un bon nombre de persones, d’altres ja havien sortit per fer el recorregut de la Cursa de les Fonts.

En arribar a la Font Nova, ascendirem fins al refugi de l’Entitat per esforzar i reiniciar la marxa fins a La Moleta, on ja ens estarien esperant Robert, Carlos, Jaume, Dani, Samu i Núria, mentres Karim i Arcadi havien donat la volta per les Ombries de Paüls fins a la Coscollosa.

Un cop dalt La Moleta varem penjar la senyera (ja havíem signat tothom), varem fer un minut de silenci en record de Rogelio Monllau i cantarem l’himne nacional de Catalunya (cal remarcar que la vam cantar a quatre veus o petits grups a diferents ritmes musicals), tot seguit descendirem fent un recorregut alternatiu per la Font de la Vall d’Infern (que per cert, estava seca, ni una gota d’aigua), el Pla de Rambla, la font Nova i el Refugi.

Un xiquet de quatre anys, Jordi, va fer tot el recorregut, digne d’admirar!

Altres persones com Angelita, Diana, Paquita, Rosa, Jordina, Dolors, Lluís, Aaron, Manolo, Abelina, Gil, Antonio, Anjo, Joanjo, Ramon, Doménech, Ferran i jo, després de l’excursió vam compartir un dinar suculent i variat. La beguda i les postres anaven a compte del CCEX.

Des del Centre Cultural i d’Esplai de Xerta reivindiquem una Diada per una Catalunya amb independència i llibertat, el nostre cor batega amb força pel que és i podria ser Catalunya.

Visca Catalunya, Visca Xerta i Visca el CCEX.

Guillem Blanch Patxan
Subscriure's als missatges (Atom)