dilluns, 28 de setembre de 2009

III Pujada al Montsià - Memorial Francesc Bort (Madro)

Se m'estan acumulant les cròniques!!!
El diumenge vam anar en petit comité (Ragna, Robert i jo des de Xerta i Victor des de Vinarós) a participar a la 3a Pujada al Montsià que enguany era Campionat de Catalunya per equips. D'anada cap a Alcanar, Robert li va donar los últims consells a la Ragna (es que és lo seu "personal trainer").
Però los consells només van durar 5Km, se veu que tenia formigueig a les cames i va deixar plantat l'entrenador per anar a buscar les primeres dones.
L'incognita era saber si aguantaria la distància (31Km), i vaja si l'ha aguantat, tant be que ha guanyat la Cursa!!! Les i los de l'equip Diedre (super favorites per guanyar la cursa se'n feien creus).
Per la meva part vaig sortir tranquil, però amb un ritmet interessant. Vaig anar fins els 12 apòstols (km 12) amb Gabriel (de la Galera) i vam estar xerrant quasi tot lo rato. Fins i tot vam avançar a Robert que va pagar l'intent de seguir la Ragna a la sortida. Després vaig avançar alguns corredors i me vaig trobar bastant sol als últims 14Km.
Vaig patir bastant per poder acabar la Cursa, los 2,5Km que els Canareus havien afegit al recorregut van fer molt de mal.
Com sempre s'ha de destacar l'exel·lent organització: bona senyalització, millors avituallaments, molts voluntaris bolcats a la seva cursa, ambient magnífic entre tots.

Quan surtin les classificacions per equips ja ho penjaré!

Salut,

Fotos de la Mònica Faneca
Fotos de Joan Farnós
Fotos de Mauro
Subscriure's als missatges (Atom)