dimarts, 11 d’agost de 2009

Nocturna Tivissa - l'Ametlla de Mar - Camí de l'UTMB '09

Després del dolor al genoll que m'havia obligat a parar 2 setmanes i d'anular-se l'expedició del CEX a La Munia (3133m.) Decideixo inscriure'm a la marxa nocturna Tivissa - l'Ametlla de Mar (33Km i 450m. D+ aprox.) per provar la recuperació del meu genoll. A última hora puc enganyar també a Robert per que m'acompanyes.
Com que
Mos trobem amb Martí (de la Traca o de la Bovine) i Javier (lo Chasqui) de la UEC Tortosa amb qui compartim la marxa a un ritme suau però sostingut fins els últims 10Km on ja mos posem a caminar després de que Robert mos abandones per fer-li de manso a la 3a dona.
Arribem a l'Ametlla després de 4h10min amb l'únic contratemps de l'esguinç al turmell de Martí (punyeteres lesions!)

Jo estic molt content perquè el genoll m'ha aguantat sense queixar-se massa. Aquesta setmana serà clau de cara la recuperació total.
El dissabte anirem a fer la cursa de Paüls (Directíssima inclosa) caminant però sense encantar-mos o mos apuntarem a la sortida (per definir) que organitzaran els companys de la UEC Tortosa, aprofitaré per provar el material de cara l'UTMB.
Quins nervis, això ja està aquí!

Salut,

3 comentaris:

Puça ha dit...

VA QUE AIXO JA ES TEU, ANIMO I PENSA QUE HO FARAS SI O SI

pako ha dit...

xeic xertolí, ves mirant LO BLOC, que dissabte tenim pensada una sortideta-entreno-banyet-vermut de cara al GRP que igual vos encaixa.

Kaiko ha dit...

Gràcies Albert, esta setmana estic provant el meu genoll i pareix que va be, però no les tinc totes encara...
Pako, ara ho estava mirant, m'ho pensaré que fa dies que no us veig i us trobo a faltar, jejeje
Salut!

Subscriure's als missatges (Atom)