dijous, 6 d’agost de 2009

3 Pics i Repicó - Camí de l'UTMB '09

El passat dissabte 18 de juliol me vaig apuntar a una sortideta d'estes que fan els companys de la UEC Tortosa pels Ports.
El recorregut: Restaurant Caro - Caro - Pallers - Cova del Vidre - Casetes Velles - Negrell - Pinar Pla - Tossal dels 3 Reis - St Miquel d'Espinalvar - Beseit (parada per dinar) - Gúbies de l'Ulldemó - Regatxol - Camí antíc de Carlares - Coll de Navic - Millers - Carlares
Total: 50 Km i 2200 m. de desnivell positiu
Vam arrancar a les 7h15 del matí, feia molt de vent i fred a Caro i la cresta que baixa al Coll de Pallers. Vam començar poc a poc que teniem feina per endavant. Vam arribar a Casetes Velles sobre les 9h i pico per esmorzar (de pas vam despertar a mun cunyat Josep que havia vingut a passar la nit amb els seus companys de Fenomenom Quartet, probets!).
Després de l'esmorzar la meitat de l'equip (Puça, Ivan i Tara) van agafar un desviament perquè havien d'estar a casa per dinar. Los altres (Perales, lo Manso i jo), mos vam enfilar dalt del Negrell i a la baixada, per no passar pel refugi de la Font Ferrera, vam fer una mica de "fóra pistes".
Com que se mos feia tard, vam haver d'incrementar el ritme pujant al Tossal dels 3 Reis. Tot seguit, vam agafar la pista cap a Sant Miquel d'Espinalvar sense deixar de trotar, pim pam pim pam. A l'ermita vam fer una petita parada per fer la foto i veure que Perales havia perdut lo mòbil i vam tornar a arrancar cap a Beseit.
Abans d'arribar, canvi de plans, vam fer cap al Pantà de la Pena a prendre el bany en companyia de Mauro i Isa que després mos van portar a Beseit en cotxe. Vam menjar tots juntets, un bon dinar recuperador i cervesa que no falte! Després, aproximació a les gúbies de l'Ulldemó en cotxe (gràcies Isa i Mauro) i torna a caminar riu amunt. Quan estàvem ben embarrancats, Perales se'n va recordar que amb el mòbil portava la clau del cotxe! Vaja quin quadre! Vam tirar amunt cap a Carlares, no sense perdre'ns buscant una sendera molt ben amagada i al final vam fer cap al Coll de Navic, Millers i pista amunt cap a Carlares.

Per mi va ser l'últim gran entrenament de cara l'UTMB, un dolor al genoll m'impedeix fer la "volta al Port" amb els companys de la UEC Tortosa, però aprofitaré el cap de setmana del 8 d'agost per anar a fer La Munia (3133m.) amb los companys del CEX. La Marxa Nocturna Tivissa - l'Ametlla de Mar.

Salut.

1 comentari:

Luis Recuenco ha dit...

Kaiko:

Amb el teu permis te he copiat el contador del teu blog en el meu.

Ja queda molt poc

Salutacions

Subscriure's als missatges (Atom)