dijous, 2 de juliol de 2009

Pujada a Caro (Cursa del Llop) + Tornada a Xerta pel GR7 - Camí de l'UTMB '09

Lo cap de setmana passat va tindre lloc la Cursa del Llop. Victor va disputar les 2 proves de córrer, la Cursa de Muntanya i la Mitja d'asfalt (Pujada a Caro), i va obtindre uns molt bons resultats, cada dia esta més fort!
Jo enguany, no podia participar a la Cursa de Muntanya de dissabte (estava recuperant de la nit anterior), llavors me vaig organitzar un petit extra a la Pujada a Caro del diumenge: tornar a casa a peu.
La pujada a Caro me va anar molt bé, vaig controlar-me durant la pujada per no cansar-me gaire (total: 2h21m, quasi un quart menys que l'any passat!) i bastant fresc a l'arribada. A Caro me vaig avituallar, canviar i després de quasi 1 hora vaig tornar a emprendre la marxa pel GR7 direcció Paüls. Arribat al Coll de l'Enrajolada vaig baixar pel PR (com a la Nocturna) fins la pista de les Ombries i vaig agafar la variant del GR7 que puja al Coll d'Alfara, d'allí cap al Pou Sec, el Montaspre, la Coscollosa, la Moleta, la Font Nova, els Fornets, les Moreres i a Casa.
Total: 30Km. - 1000m. D+ i 2100m. D- i 6h30 de caminata.

Ara toca descans per afrontar el cap de setmana - divendres nit: Casament de Dani i dissabte-diumenge: Núria-Queralt-Berga (100Km i 8600m de desnivell acumulat)
I es que només queden: 57 dies per l'UTMB
Subscriure's als missatges (Atom)