divendres, 26 de juny de 2009

Marxa Cap de Rec - "Vaya pajarón" - Camí de l'UTMB '09

El dissabte 13 de juny vaig anar a Lles de Cerdanya per córrer la 3a Marxa Cap de Rec, una de les més boniques diuen, i ho confirmo, deu n'hi do quins paisatges!
La marxa esta ben organitzada, bons avituallaments i ben situats, llevat d'un petit problema d'acumulació de marxaires al 1r control (només hi havia un lector de codi de barres, i quan s'ha acumulat la gent, han anat de bòlid).
El perfil molt senzill també, 2 pujades i 3 baixades (amen d'un repetxo canyeret al mig de la 2a baixada). La 1a pujada es molt progressiva i només s'empina a la part final. La 2a és brutal! 1300m. de desnivell positiu en 7Km!
Al 1r tram, la pujada al Refugi de Perafita, vaig agafar una "pájara" de les bones, només havia fet 1Km que se'm van tallar les cames, no podia aliniar 10 passes seguides sense parar a descansar. Me vaig prendre un gel, un grapat de panses, un altre gel, però res de res, estava clavat al terra. Només va ser quan la pendent es va suavitzar, a l'últim Km. abans d'arribar al Refugi, que vaig poder tornar a agafar un ritmet.
Vaig passar el collet de Sant Vicenç bastant recuperat i vaig encarar amb forces la baixada final. Però una pista plana, inclòs feia una mica de pujada, i inacabable, me va acabar de rematar.
Al final vaig arribar en 8h30, que no esta gens malament ;)

La pròxima etapa serà la Pujada a Caro de la Cursa del Llop i la tornada a Xerta pel GR7.

Salut!
Subscriure's als missatges (Atom)