dijous, 19 de març de 2009

X Marxa dels Castells de la Segarra

Després de tres horetes de son em vaig prendre un cafè triple i vaig allargar cap a Guissona on només arribar em vaig topar amb cua de cotxes, eren les 6:30h i quina gentada!!!

Aquesta vegada em col·locava en primera línia i quasi em quedo sord quant la trabucaire va disparar, quanta gent corrent, però no es una "marxa" això?

Menys mal que entre el paisatge dels primers km, amb tots els camps verds i el fet de conèixer un munt de gent de la comarca, els primers 33 km fins a Cervera van passar més o menys bé, les tres primeres horetes ja estaven enllestides. A més allí m'esperava la meva família que això sempre dona ales. En aquest tram em pensava que tenia mal de cames però dels 33 als 40 km em vaig adonar que no, que ara començava el "verdader" mal de cames i genolls, a més els paisatges ja no eren lo mateix (quina calor en ple desert!!!).

Dels 40 als 46 va ser un petit infern i van començar a pujar i baixar els bessons i isquios com ascensors.

Després de l'últim avituallament al km 46, i amb els darrers 5 km per una pista recta, dura, polsosa, avorrida, lletxa i sota unes torres elèctriques d'alta tensió i un sol de justícia, vaig fer més trams a peu que corrent, es que ja no podia, menys mal que la gent que m'envoltava estava igual.

Massa llarg per fer corrent, però una organització i participants excel·lents i molt simpàtics!!!

Total: 5h 9min, posició 37

Sam
Subscriure's als missatges (Atom)