dijous, 26 de març de 2009

Marató de Muntanya de la Vall del Congost - Camí de l'UTMB '09

Com ja haureu notat aquests dies, tinc el bloc una mica abandonat. Faig un petit escrit per que quedi constància de que gent del CEX vam anar a Aiguafreda a córrer la Marató de Muntanya de la Vall del Congost.
Lo diumenge passat (22/03) vam anar Carlos i jo i a primera hora del matí (6:45) quan arribàvem al pavelló d'Aiguafreda feia molt de fred i no coneixíem a ningú... quin canvi respecte a les Curses que fem per les Terres de l'Ebre. Per sort, a la línia de sortida mos vam trobar amb los companys de la UEC Tortosa: Reyes, Montse, Paco Estorach i Paco Murall.
Carlos ja m'havia avisat de que faria la mitja marató, s'estava recuperant d'una caiguda a la Ràpita i no volia forçar. Així que vam fer los primers 19Km. a ritme tranquil i en companyia de Paco Estorach. Quan se'n va anar Carlos de tornada a Aiguafreda, a mi em quedaven 2 pujades: una al Tagamanent (passant pel Purgatori) i l'altra a la Trona (on hi han les Voll Damm). Vaig començar be, però no vaig aguantar i les últimes rampes se'm van fer eternes...
A la baixada cap a Figaró, molt i molt llarga, em vaig recuperar una mica, però a les primeres rampes de la Trona, me vaig tornar a clavar. Xino xano, vaig poder coronar i prendre'm la tant esperada Voll Damm. Llavors ja vaig anar tranquilet cap a l'arribada on m'esperaven Carlos (ja descansat) i Oriol (amb qui vaig compartir Km. a la Matagalls '08) i la seva dona que em van esperar per saludar-me.
Ara a descansar i tornarem a Roquetes...
Subscriure's als missatges (Atom)