dimecres, 4 de març de 2009

1a Cursa de la Cameta Coixa (Miravet)

El diumenge a les 7:15h seguin les instruccions del training Robert em vaig presentar a la plaça amb l’equipament necessari per a la cameta coixa (encara que la cartera amb la documentació no va voler aparèixer i Robert es va ficar una mica nerviós). Enseguida van arribar també Rafel i Jordi i vam enfilar cap al Pinell per arribar a Miravet (Robert quin mareig, conducció suau!!!).
Vam estar calentant, parlant i rient amb companys/es de tots. Molt bon ambient en general.
Tampoc va faltar algun cigarret i carajillo...
Vam calentar una mica i el training ens va donar les instruccions a tots (tu segueix a aquest però no el passis per res del mon, tu segueix-me a mi i no em deixis, tu...) i ens vam presentar al filtre on enseguida es va donar la sortida amb un coet. Tots vam seguir les instruccions al peu de la lletra.
Una carrera molt corredora fins al km 8-9 amb una pujada forta però molt practicable, alguna que altra baixada técnica (molt ben senyalitzades) i un parell de rampetes durilles al final, però que amb la vista del riu i del castell perdien una mica de duresa, per a mi en especial ja que m’esperaven el Roc i la Núria a l’arrivada, que bé!!!
Resumint, una cursa molt xaladora, bona organització i uns temps molt bons de tots, amb l’única pega del mal de cama de Robert. A veure si es cura aviat que no som ningú sense el training papa-Robert!!!
Més tard vam saber els temps dels cracks de la marató de Barcelona, Karim i Carlos!!! Quin gran nivell de l’equip de trail del CEX, que tremolin!!!

Sam
Subscriure's als missatges (Atom)