divendres, 6 de febrer de 2009

Rasquera - Tortosa '09

Es una travessia d'uns 30 Km. que organitzen els companys de la UEC Tortosa i transcorre per la Serra de Cardó-Boix i el Coll de l'Alba.
En principi és una sortida amistosa on anem a gaudir dels paisatges muntanyencs, però resulta que l'esperit competitiu d'aquesta gent no té límit i cada any busquen superar-se.
Així, just enfilades les primeres pujades ja se sentia comentar que enguany faríem el rècord, que si reduíem les aturades rebaixaríem el temps, etc. I així va ser, quan mos paràvem uns instants per admirar les muntanyes, ja no quedava ningú a la vista, si volies fer alguna foto, l'havies de fer "sobrelamarxa", etc.
Exagero una mica, però no molt, sinó pregunteu-li al probe Nando, que "empajarat", se va quedar a la rereguarda i no va veure com deixàvem la pista per agafar una sendera i li va tocar fer uns quilometrets de bonus (menció especial a Koanitu que el va anar a buscar).
I com que després de 6 horetes de muntanya, encara no n'hi havia prou, a l'arribar als ventiladors del Coll de l'Alba, la tropa és va trastocar i tothom qui podia va començar a córrer i cridar com a possessos, alentat per la olor de les cerveses i la paella que s'estava coent a l'Ermita.
Per finalitzar la festa, un dinar de "qualité", molt de vi i moltes risses. Un gran ambient com sempre i ganes de tornar-hi l'any que ve.

Algunes fotos meues al Picasa
Fotos de Koanitu
Fotos de Nando
Fotos de Mauro

3 comentaris:

Luis Recuenco ha dit...

Molt bon entreno.

Sembla que no hi ha forma de sortir un dia tranquil.
Les fotos molt guapes, sembla que feia bastant fred no?

Kaiko ha dit...

Pos si Luis, no hi ha manera de sortir tranquil, la gent sempre te les atxes esmolades. jajaja
No mos va fer molt de fred, una mica de vent al crestejar però comparat amb el que deia la meteo (pluja i més pluja) encara vam sortir ben parats ;)

Salut

ilercavons ha dit...

Un plaer compartir aquest clàssic i bonic recorregut amb vosaltres.
Totalment d'acord amb que les parades eren breus: a la creu de Santos em vaig haver de fotre el bocata caganllets, a la cisterna quasi no em dóna temps omplir lo camelback,...
Salut i força
A reveure

koanito

Subscriure's als missatges (Atom)