dijous, 8 de gener de 2009

Objectiu principal de la temporada

Avui s'ha confirmat un fet que fa uns dies que és veia vindre:
"Le comité d'organisation a donc le très grand plaisir d'annoncer dès aujourd'hui que tous les coureurs pré-inscrits vont pouvoir confirmer leur inscription."
"El comité d'organització te el plaer d'anunciar des d'avui mateix que tots els corredors preinscrits podran confirmar la seva inscripció."
Estic parlant ni més ni menys que de l'UTMB (Ultra Trail du Mont Blanc), un esdeveniment únic al món del Trail, travessa 3 països (França, Itàlia, Suïssa), 9 comunes i és porta a terme en una sola etapa, amb un recorregut de 166 Km donant la volta sencera al Mont Blanc. Seguint el famós GR TMB passa per 10 colls a més de 2000m d'alçada per un desnivell acumulat positiu de 9400m.

I sí! Carlos (lo Tardà) i jo (Kaiko) estem preinscrits i confirmarem la nostra inscripció. Així que només ens queda entrenar molt i molt per poder estar a punt el 28 d'agost 2009 per la més mítica cursa Ultra del mundo mundial!

Ja us anirem informant!

7 comentaris:

krusty ha dit...

Algun dia la correrem...si podem...
Sort en lo sorteig!!

Kaiko ha dit...

No no, ja està decidit, no hi haurà sorteig, ja tenim plaça, estem tots admesos!!!
A més encara sobren 50 places a l'UTMB i 200 a la CCC per a inscripció directa d'aquí uns dies. Per si t'ho penses...

Salut

krusty ha dit...

Ah!! glups!! pos endavant!! pensava q se feia sorteig!! sobren plaçes?? q raro, no?? si sempre se keda molta gent fora!! serà la crisi mundial!??

Enguany està totalment descartada!! tinc varios assumptes q me treuen temps i no la podria preparar en l'exigència q es mereix!!

@trex ha dit...

Enhorasbona !!! si puc vindre a fer el seguiment

Kaiko ha dit...

@trex: més te val que vingues, necessitarem tot l'equip logístic i de suport professional del CEX per dur a terme LA Cursa.
Per cert, com tens lo genoll?

Dani ha dit...

De moment bé, tampoc he pogut provar-lo amb este temps, però faig bondat i deures tal i com em va indicar lo tio Juanmi. Ja ho veurem lo cap de setmana que ve a Font Romeu

Luis Recuenco ha dit...

Hola Carlos i Kaiko:

He vist en el fòrum de corredors.cat que aneu a participar en la UTMB.

Nosaltres anirem però a la curta,la CCC. Ens apuntem tambe en un grup de dos. He penjat un perfil del meu company en el meu blog.

Vull seguir-vos de prop, conèixer els vostres entrenaments, carreres en les quals participeu, vivències i plans de cara a la UTMB. Si no us sap malament vaig a linkaros en el meu blog i d'aquesta forma estarem en contacte.

Us convido al meu blog, tinc un lloc especific UTMB, amb uns quants videos

Salutacions cordials
Lluis

Subscriure's als missatges (Atom)