dilluns, 22 de desembre de 2008

Km vertical a la Caramella

Avui me fan un mal tremendo les cames, tinc unes "agujetes" com feia temps que no en tenia. Però estic content, perquè lo dissabte vaig xalar molt per la Caramella.

Aquest dissabte tocava KmV a la Caramella, competició no oficial organitzada per l'equip Trail de la UEC Tortosa.
Haviem quedat a 4 camins a les 9h per fer: cafetó, assignació i recollida de dorsals. Mos repartim als cotxes i cap a la Caramella, fem la foto de família abans de la sortida i tots cap amunt, i quan dic amunt, és amunt, molt amunt. 1000m de desnivell positiu (uns 1200m d'acumulat) en 5,7Km
Al poc ratet se fan grupets, jo m'engantxo detras d'Ou d'or (també Ou dur o Pako) perquè fa pinta de conèixer el camí, i com que sé que la sendera es molt perdedora, pos cap catxo i a aguantar lo ritme de l'Ou d'or.
Quines bufades, això no para d'enfilar-se cap amunt, natros anem sols, los cracks van davant i los altres van detras. Quan ja no faltava gaire per arribar, allà pel Km 4,5, veiem pel barranc del costat uns quants cracks qu'havien fet "crack" i que tal los javalis s'obrien camí entre los matorals, los havia tocat una part de la loteria d'Angel.
A partir d'aquest moment, deixo marxar Pako perquè ja no puc seguir lo seu ritme i arribo al Coll del Vicari en 1h22m (temps oficial by Mr Marten Chronometer) i en 2a posició just detras de Pako!!!
Se veu que Angel havia repartit molts números entre los cracks i que els hi havia tocat a tots, encara que la Grossa havia sigut per Javi (lo roquetenc) que ha arribat 30min després de tothom perquè havia fet uns quants Km de més!
Al Coll del Vicari, Martí mos havia preparat un avituallament de Luxe que mos ha ajudat a lliutar contra l'aire que bufava mentre esperavem a Javi.
Una vegada estavem tots, toca baixada vertiginosa i castigar los quadriceps... ufufuf
Despues d'1 horeta arribo de nou a la Caramella, rebo la samarreta d'obsequi (això es un goig!) i re-avituallament.

Classificació oficial del Km Vertical de la Caramella
Totes les fotos de Mauro
Totes les fotos de Martí (de la Traca)
Subscriure's als missatges (Atom)