dilluns, 17 de novembre de 2008

XX Marxa del Port, lo dia dels retorns

Per a mi és lo retorn a l'entrenament després d'un mes d'inactivitat total per culpa d'una rotura de co**ons.
Tenia unes ganes que "em moria", estava que em pujava per les parets, tenia un mono tremendo, però per fí he tornat a caminar per la muntanya.
He fet el recorregut curt ja que m'ha acompanyat la meva "Pupi" i mos ha costat 4h45 perquè mos hem trobat un munt d'embussos. Però ha sigut un dia genial, unes vistes magnífiques, un recorregut preciós i sobretot la meva acompanyant, quin goig poder compartir estos moments! Si haig de posar un però, diria que hi havia massa gent, es que la muntanya estira molt.

Per la meva "Pupi" ha sigut el retorn a la muntanya, feia una pila d'anys que no hi anava i avui s'ha decidit, i deu n'hi do quina patejada, 4h45 sense queixar-se ni un sol moment, enfilant les pujades a ritme constant i volant a les baixades, si ho fes més sovint me faria bufar de valent. Com diu ella, ha sigut com anar a veure una película subtitulada ja que li costava mirar els paisatges i concentrar-se sobre el camí a la vegada.
A veure quan fem la pròxima sortida :)

Res més, la setmana que ve, en dimarts i dijous a trotar suaument i anar incrementant.
Si seguiu el grup del CEX al Facebook, sabreu que el meu pròxim objectiu són els 51 Km. del Trail Blanch de Font Romeu, d'aquí 2 mesos, espero estar en forma.
Ja us ho contaré.

2 comentaris:

Jaume Tolosa ha dit...

me´n alegro molt que estiguis recuperat i puguis tornar a menjar km per muntanya.
salut i km i adeu a les lesions!!!

Kaiko ha dit...

Gràcies crack!

A veure si muntem un bon entrenament pels Ports i pots venir a veure'ns.
Serà d'aquí unes quantes setmanes per això, eh!

Ens parlem

Subscriure's als missatges (Atom)