diumenge, 26 d’octubre de 2008

Lliurament de premis del 1r Circuit de curses de muntanya de les Terres de l'Ebre - Trofeu Pam i Toc

Aquest divendres passat va tindre lloc la cerimònia (la Gala) de lliurament de premis del 1r Circuit de les Terres de l'Ebre a l'auditori Felip Pedrell de Tortosa.

Ens vam aplegar unes 140-150 persones entre corredors, familiars, polítics, curiosos, etc. i vam fer justeta la sala. La cerimònia va estar molt bé i los atletes vam tindre gran part del protagonisme, se van lliurar un total de 28 trofeus i plaques commemoratives a atletes i organitzadors (podeu veure el detall del premis entregats al web del Circuit) i Jordi Bort (AE Alcanar), en representació dels organitzadors de les Curses, va fer el discurs més aplaudit de la nit. També els nostres representants polítics van aprofitar l'avinentesa per comprometre's a donar encara més suport al Circuit de cara a futures edicions.
Tots el presents van coincidir en que aquesta 1a edició del Circuit impulsada per Enric Colomé de Pam i Toc havia sigut tot un èxit i que la cerimònia de lliurament de premis havia sigut una magnífica manera de rendir homenatge als nostres atletes.

La delegació xertolina erem: Lino (1r tinent d'alcalde), Guillem (president del CCEX), Neus, Dani, Jaume i Jo.

Totes les fotos de la cerimònia
Subscriure's als missatges (Atom)