dilluns, 20 d’octubre de 2008

1a Cursa d'Ulldecona i final de temporada d'estiu

Ja esta, ja s'ha acabat el 1r Circuit de Curses de Muntanya de les Terres de l'Ebre - Trofeu Pam i Toc, i amb molt bona nota. I això que començava malament el dia, teniem 5 baixes per la cursa: Rafel i Samu no podien vindre, Carlos Gracià havia fet "campana", a Jordi li feia temor l'aigua després de la Cursa de Tivissa i Benja, al veure's sol, es va canviar a la marxa on precisament teniem també la baixa de Jaume per problemes de salut de sun pare.

A les 7h30 del matí mos trobavem a la Plaça 6 valents xertolins (Dolors, Gustavo, Dani, Benja, Robert i jo) preparats per desafiar la pluja que caia i que no va parar fins 5min. abans del tret de sortida. Jo, com a Tivissa, vaig sortir ràpid per evitar els embuts a la primera sendera i al cap de poc rato m'agafaven Carlos i Robert. Com que Carlos tenia formigueig a les cames se'n va anar a tota pastilla, però com no li agrada anar solet, mos va espera al següent avituallament. Al tornar a arrencar, Robert va afluixar perquè estava tocat i al cap de 15 min. Carlos va tornar a marxar, definitivament aquesta vegada. Jo anava seguint un ritmet suau i "cansino", me trobava sol, sense ningú davant ni darrera i me començava a "ratllar la bola". Per sort, cap al Km. 11, van aparèixer Perales i un company de la Galera que anaven com amotos i em van animar a seguir-los, armant-me de valor em vaig ficar a roda d'ells, quin canvi! Poc a poc em vaig anar recuperant i vaig tornar a disfrutar de la cursa.
Vaig poder seguir Perales fins el "baixador de la calç" on ell va baixar volant i jo anava més a poc a poc que no en se tant! Estava molt content, faltaven 3,5 Km. i les meves cames aguantaven com unes campiones. Peeero al final del baixador, haviem d'agafar la carretera (asfaltada) de Godall durant 1,5 Km. i aquí me van començar a pujar els bessons. Com que tenia l'experiència d'Alcanar, vaig trotar coig i sobre els talons per anar estirant (no em vull imaginar l'angle que devia fer) i al cap d'un Km. ja m'havia passat i vaig poder creuar bé la línia d'arribada en menys de 2h50min!!!

La primera cursa de més de 20 Km. que faig en menys de 3 hores!!!
Ara ja puc descansar un parell de setmanes tranquil i amb bones sensacions, però ja tinc ganes de tornar a entrenar, que dur que serà això!!!

Aquí un resum de les nostres fotos fetes per un dels organitzadors de la cursa
Subscriure's als missatges (Atom)