dimarts, 9 de setembre de 2008

La Diada

Algunes fotos de l'excursió a la Moleta i del dinar al Refugi

Com cada any, l'11 de setembre anem a penjar la senyera (per a mi serà el 1r, però la gent del CEX ja fa una pila d'anys que ho fan) a dalt de la Moleta.
Enguany hi haurà al menys 2 expedicions:
  • La oficial sortirà de la Plaça de Xerta a les 9h del matí en cotxes particulars cap a la Font Nova o directament al Refugi del CCEX. Allí deixaran els cotxes i pujaran a peu a la Moleta, penjada de senyera, esmorzaret (qui s'ho hagi portat), i cap al refugi a dinar (cadascú és porta el seu). El CCEX invitarà a begudes i pastes.
  • La no-oficial (o la dels "flipats") sortirem també de la Plaça (hora per decidir), però a peu. Pujarem per la font de Perera, Plans de Rambla, Vall d'infern i en funció del temps i de les ganes farem Ombries de Paüls i Coscollosa o directament a la Moleta per retrobar-mos amb l'expedició oficial.
    Actualització: Hem quedat a les 8h del matí a la Plaça i farem el recorregut de la Cursa de les Fonts: Coves d'en Castells, font de Bimboraig, font de Nadal, font de Perera, Plans de Rambla, Vall d'Infern, Ombries de Paüls, Coscollosa i Moleta on mos retrobarem amb l'expedició oficial.
  • La sub-oficial (o la dels "mig-flipats") faran el trasllat en cotxe hasta la Font Nova i s'adjuntaran en "los flipats" al piló.
Us hi esperem.
Subscriure's als missatges (Atom)