diumenge, 13 de juliol de 2008

Excursió: Toscà - Pallers - Toscà

El divendres me proposava Martí d'anar a acompanyar els PTL de la UEC Tortosa un tram del seu gran entrenament del cap de setmana. L'únic problema que li veia era l'hora de començar: 5h45 a 4 camins!!! Ufufuf esta gent me mataran de tantes matinades!
Així que lo dissabte a l'hora prevista + 5 minuts aparcava el cotxe a 4 camins i pujava al del roquetero69 amb Martí, Ernesto i Perales, direcció el Toscà. Vam Baixar del cotxe i enseguida vam arrancar a caminar, bueno a pujar més ben dit, direcció el Coll de Carabasses per agafar lo GR7 cap a Caro. Com que haviem d'anar ràpid perquè els PTLs tenien previst sortir del refugi de Clotes a les 7h del matí, Perales mos va marcar un ritme allegreto subidito. En 45 min. arribavem al Coll de Carabasses on vam retrobar els nostres companys que encara feien cara de son.
Després del bondia de rigor, vam anar seguint lo GR7 al revés de com es fa a la Nocturna. Després de passar les Foies (amb els seus bous), i arribant a Llinars, Perales mos va ensenyar un retallet pel Racó del Cucut que dóna a la pista de Caro. Vam seguir la pista sense passar pel refugi de la UEC (un altre retall) i vam fer cap al Coll de la Carrasqueta i al Coll de Pallers on vam parar a esmorzar.
Aquí mos vam separar, los PTLs van baixar a la Cova del Vidre i continuar fins Fredes, Vallibona i el Forcall i natros vam decidir agafar una sendera que feia cap al Coll del Vicari (conegut per ser també el final del Qm. Vertical). Evidentment al principi mos vam perdre una mica, la sendera que seguiem (vam trobar 3 fites) no feia cap enlloc, però després vam trobar la bona que esta molt ben marcada amb fites i marques roiges. Vam donar la volta a Caro passant per la Roca Contador (veure foto) i vam fer cap al Coll del Vicarí. D'allí vam baixar per la carretera fins el restaurant dels Pous de la Neu on vam fer l'avituallament de rigor.
Un cop eliminat el cansament vam tornar a arrancar direcció el Toscà però aquesta vegada pel GR 171.
A la 13h15 (quasi la hora prevista per l'organització) vam arribar al cotxe després de 7 hores de caminar, 1500 m. de desnivell positiu acumulats i no se quants Qm.
Una excursió molt bonica que es podria completar amb un dinarillo al Toscà una altra vegada...
Subscriure's als missatges (Atom)