dimarts, 24 de juny de 2008

Nocturna Fredes Paüls 2008

Enguany se n'ha parlat molt de la Nocturna, suposo que com que l'any passat se'ns va atragantar a alguns de natros, se mos havia quedat una espina clavada (una altra entre tantes)...
La tarde començava amb nervis i retrassos per alguns (jo los 5min de costum, però lo guanyador del dia va ser Robert qui es va deixar lo bido a casa i va tindre que tornar, des de Tortosa, a buscar-lo) mentrestant els altres xerravem amb els habituals de les curses de muntanya, comentant objectius, sensacions, etc.

A les 18h03 es va donar la sortida, i vinga córrer tots cap a Paüls! Quina gentada, més de 500 persones pel GR7...
Jo vaig anar agafant el meu ritmet sense fer cas de Robert i Carlos que em volien estirar (vam compartir 5 minutets i després se'n van anar), em trobava prou be i vaig arribar a la Cova del Vidre (al començament de la pujada als Pallers) al cap de 2h15min (30min abans, segons els meus càlculs), aquí em vaig trobar amb un company d'Alcanyís i uns Canareus amb qui vam fer la pujada amb tranquilitat per no desgartar-nos massa.
A les 21h30 arribava a Caro on, mentre descansava menjant, Jaume em feia 5 centims de com anava la marxa: Han passat en primera posició un grup de 4, a les 21h15 han sortit Sergi i Carlos, 5 min després ha sortit Robert. Just abans de tornar a arrancar, arribaven Wifredo i Bielsa (deunidó quina cursa van fer!) que ens van explicar que a Villau li feia mal lo genoll i que venia caminant.

Total, a les 21h50 i per primera vegada de dia, arrancava cap a Paüls. No va ser fins al final de la pujada a Llinars que vaig engegar el frontal, i em vaig ajuntar amb un Canareu i el company d'Alcanyís amb qui vam fer tota la segona part.
Ja quan arribavem al Mas del Marraco les forces estaven al mínim i el Canareu ens deia: "si continuem pujant, jo em ficaré a plorar". Per sort vam arribar a l'Enrajolada i només ens quedava baixar i baixar fins Paüls. A la baixada em vaig escapar una mica (es va notar que jo hi havia passat moltes vegades pel PR) i vaig anar fent, pista avall, seguint la olor dels embotits, fromatges i pa amb tomàquet de l'alberg on per fí vaig arribar després de 7h19, 1h30 menys que l'any passat! Una bona dutxa i a esmorzar de valent que me l'havia guanyat!
Al final la Nocturna va ser un èxit per gairebé tots els xertolins que vam poder rebaixar els nostres temps! L'any que ve serà un pèl més dificil!!!
Voldria felicitar especialment a Dani per acabar la seua 1a Nocturna, ara li toca baixar de les 10 hores i a Sergi i Carlos per haver fet un temps de Crack!

Classificació:
  • 24 - Sergi - 6h30
  • 25 - Carlos - 6h30
  • 40 - Robert - 6h59
  • 41 - Jordi - 6h59
  • 51 - Karim - 7h19
  • 113 - Wifredo - 8h28
  • 155 - Dani - 10h23
  • s/c - Villau - Fredes-Caro
  • s/c - Martí - Fredes-Caro
  • s/c - Diego - Fredes-Caro
Totes les dades i fotos al bloc de la nocturna
Subscriure's als missatges (Atom)