diumenge, 15 de juny de 2008

De la Caramella a Caro

Avui haviem quedat (Dani, Jaume, Sergi, Paco, Jaime i jo) per fer una volteta als voltants de la Moleta, fa dies que no hi anavem. Però, lo dissabte, vaig parlar amb Fran lo roquetero que em va comentar que volia anar a fer el recorregut del Km. Vertical, des de la Caramella hasta Caro!

A mi la idea me va llamar, llavors vaig trucar a Dani per avisar-lo i preguntar-li que trobava. Despues d'algunes trucades i SMS, me comenta que a ells també els hi sembla bé.
Així que este matí a les 9h comencem a pujar per la sendera de la Caramella... i les primeres queixes no es fan esperar: "Mos has enganyat deien los de Hiking Xerta!" "Això és una animalada!" "Mos venjarem!" etc. Claro s'havien confós entre vertical i horitzontal i pensaven que un Km. vertical només allargava 1 Km.

Per sort, los de Hiking Xerta són uns valents, i aguanten lo tipo en qualsevol circumstàncies, només cal veure que després de 3,3 Km. i 950m. de desnivell + encara tenien forces per xerrar i queixar-se.

Pel que fa al recorregut, és espectacular, quina vegetació! Quins salts d'aigua! Quin desnivell! Quines vistes! El ratet de patiment val la pena.

Espero no perdre'm l'excursió oficial del CEX on aniran des de la Caramella fins la Font Nova (La data esta per decidir encara).


Subscriure's als missatges (Atom)