dimarts, 13 de maig de 2008

Excursió a les Faixes Tancades (Mas de Barberans)

El passat dia 1 de maig, vuit excursonites del Centre Excursionista de Xerta vam anar d’excursió a les Faixes Tancades. Indret ombriós i de gran bellesa paisatgística que voreja les grans parets verticals de la Joca i la Mola de Conills,on els últims faigs es resguarden a l’ombra d’aquestes muntanyes.

L’excursió començava a la zona de lleure de la font Cendrosa, s’enfilava per un sender molt ben traçat i conservat i ens feia passar per totes aquestes ombries que s’anomenen les Faixes Tancades. Després continuava fins al mas de Barró i la font del Paradís (un lloc que val la pena anar-hi perquè sembla un petit paradís per la seva tranquilitat, per al exuberant vegetació i pel rajolar de la font). Després seguia pujant fins la pista de casetes Velles.
La tornada es va fer per la Cova del Vidre i per un sender una mica perdut que baixava al coll de Lloret i que enllaçava amb la pista que puja pel barranc de la Vall.

Esta vegada no erem molta gent, tres de Xerta (Carolina, Guillem i Ferran) i cinc de Roquetes (Fina, David, Pili, Aaron i Aleix, el més petit que amb set anys teníem que frenar-lo per a que no arribés esgotat).
Tots vam poder gaudir d’un bon dia no molt calurós pels núvols que no deixaven passar el sol, però que no van impedir de poder fer l’excursió i gaudir de la bellesa d’aquest indret.

Ferran
Subscriure's als missatges (Atom)