dilluns, 10 de març de 2008

Assaig de la Cursa de les Fonts

El dissabte al matí, a les 8h45, ens vam trobar a la Plaça de Xerta: Robert, Carlos, Paco, Karim i 2 Roquetencs: Albert i Fran que no es van voler perdre el primer assaig de la Cursa i van vindre a prendre les primeres notes del recorregut.
A les 9h arrancavem de la Plaça cap al camí dels Arquets i després d'una suau pujada arribavem al lloc del 1r avituallament (Km. 4,2 - alt. 194m.). A partir d'aquest moment, el desnivell s'accentuà i vam arribar al Piló de Coves d'en Castells (Km. 5,8 - alt. 497m.) quan ja eren les 10h15.
Llavors vam fer cap a Roca Roja (Km. 6,8 - alt. 445m.) passant per la 1a Font del recorregut, la font de Bimboraig. I des d'aquí vam baixar a la font de Nadal i després de seguir un tram de pista vam arribar al lloc del 2n avituallament: la Font de Perera (Km. 8,5 - alt. 350m.) a les 11h15.
Vam continuar la pujada fins els Plans de Rambla (Km. 10,5 - alt. 560m.) i després de passar per la font de la Vall d'Infern, vam arribar al lloc del 3r avituallament (Km. 11,9 - alt. 605m.). Ja eren les 12h i Albert va decidir retallar i anar directament a la Font Nova ja que havia de tornar aviat a casa seva.
Els altres ens vam dirigir llavors a les Ombries de Paüls, i després d'atravessar unes quantes tarteres, vam arribar al començament de la pujada a la Coscollosa (Km. 13,5 - alt. 550m.) on vam parar a fer el mosset de rigor! Vam fer la pujada cadascú com va poder i per fí vam fer el cim de la Coscollosa (Km. 15,1 - alt. 879m.) a les 13h00.

A partir d'aquí només queda aguantar la llarga baixada d'uns 10 Km.
Al arribar a la Font Nova (Km. 18 - alt. 400m.) Fran ens vam haver de deixar per retrovar-se amb el seu company per tornar a casa (que ja era tard)!

Els xertolins vam fer la baixada tranquilament i sense rés a senyalar, només que la sendera de la Vall Llarga es més bonica de dia que de nit!

Les fotos al Picasa

El proper dissabte 15 de març, tornarem a fer el recorregut, però amb una mica més de ritme...
Ja us ho contarem...
Subscriure's als missatges (Atom)