dimecres, 20 de febrer de 2008

Neteja de senderes del cap de setmana

Ens queden 5 tramets de senderes per netejar i l'objectiu per aquest cap de setmana es fer-ne al menys un parell. De moment, el temps dóna pluja pel diumenge, si la previsió continua, podriem quedar el dissabte al matí.
Als comentaris us podeu apuntar dient quin dia preferiu i/o podeu anar.


PD: Els trams que queden són: Camí del Sereno, Font de Bimboraig, de la Coscollosa a la Moleta, baixada del piló de la Font Nova, baixant al camí de la baldanera.

Actualització: Sembla que el temps aguantarà fins la tarda, així que provarem d'anar a netejar pel matí

Gent apuntada: Karim, Benja, Joan, Marià, Dani i Jaume

Com ha anat el dia: A les 9:30h ens hem trobat a la Plaça i ens hem dividit en 2 grups: Benja, Joan i Marià el primer i Dani, Jaume i Karim el segon.

El primer grup ha anat a acabar de recuperar el troç de sendera que baixa del piló de la Font Nova, però al cap d'una hora, el disc de la màquina s'ha afluixat, i al no portar eines, han hagut de plegar abans d'hora... val a dir també que estaven una mica ressacosos los "bandidos"!!!

El segon grup ha anat a netejar la sendera que baixa del camí de Coves d'en Castells fins el camí de la Baldanera, al principi hem tingut problemes de disc també, però al portar eines ho hem pogut arreglar. Hem netejat un bon troç, però no hem pogut acabar :(
Així que queden pendents els mateixos 5 trams (l'únic que una mica més curts).

Mos parlem demà la nit a la reunió.

1 comentari:

Benja ha dit...

Benja Diumenge, no molt prompte

Subscriure's als missatges (Atom)