dimarts, 26 de febrer de 2008

Comanda de la samarreta

Encara que no tenim decidit el nom que hi posarem (a mi m'agrada Centre Excursionista de Xerta) vaig recollint les talles de la gent interessada. Us podeu posar en contacte amb mi (sóc Karim) pels comentaris d'aquesta entrada, al xat del costat, al meu mòbil (678653361), al meu correu electrònic (karim.chouaib@gmail.com)
Penseu que només farem UNA comanda.

XL -> 4
L -> 7
M -> 5
S -> 2

Actualització (13/03/2008): Ja hem encarregat la samarreta, us mantindrem informats pel que fa a pagament i recollida.

2 comentaris:

@trex ha dit...

Jo ja començaria a posar punt i final , ja tinc ganes de tenir la samarreta, Kaiko posa data de tancament i desició del nom!!!!

Kaiko ha dit...

Jo també tinc ganes de tindre la samarreta.
Per a data de tancament, suposo que serà la setmana que vé, així tenim el cap de setmana per donar veus...
Pel que fa al nom, prefereixo consensuar-ho amb el maxim numero de persones...
Parlem este finde,

dewww

Subscriure's als missatges (Atom)